Yhteydenotto

Tilanne on nyt muuttunut melkoisesti tämän koronaviruksen vuoksi. Kuvausaikoja on vielä jäljellä ja pyrin kuvaamaan tilanteen mukaan. Sairastuneita en kuvaa enkä itse tule sairaana kuvaamaan. Toistaiseksi olen vielä voinut kuvata studiolla. Myöhemmin voimme myös siirtyä ulos kuvaamaan, alueille joissa ei ole muita, jolloin tartunnan saamiseen on pienempi riski.

Tietysti tilanne elää jatkuvasti. Pyrin järjestämään kaikille kuvausaikoja mahdollisimman paljon esim. kesälle (toivotaan, että pahin olisi silloin jo takana), jotta jokainen halukas pääsisi kuvattavaksi.

Alla on yhteydenottolomake. Voit ottaa yhteyttä lomakkeen kautta. Mikäli et saa vastausta sähköpostiisi, tarkista, että laittamasi sähköposti on oikein tai laita minulle suoraan sähköpostia osoitteeseen:

info(at)emmahuttu.fi

tel. 044 0511 061

Horsmakuja 10, Vantaa

Muistathan tarkistaa kaikki tietosi ennen lähetystä. Tietyt sähköpostipalvelimet (mm. hotmail) saattavat suodattaa vastauspostin suoraan roskapostiin. Tarkistathan myös roskapostisi tai muokkaa asetuksiasi, odottaessasi vastausta sähköpostiisi. Mikäli sähköpostivastausta ei kuulu, laita minulle postia suoraan omasta sähköpostistasi osoitteeseen info(at)emmahuttu.fi.

Nimi (pakollinen)

Sähköposti (pakollinen)

Aihe

Viesti

Puhelinnumero

Puhelinnumeroa ei käytetä markkinointiin eikä lähetetä eteenpäin.

Lapsikuvaus 45 min

Muu muotokuvaus 30-60 min

Vauvakuvaus 1-2 h

Vastasyntyneen kuvaus 3 h