Yhteydenotto

Koronatilanteen vuoksi järjestän kuvausaikoja sovitusti. Pyrin järjestämään studiokuvauksia väljästi, jotta kontaktit olisivat mahdollisimman vähäisiä. Miljöökuvaukset voi toteuttaa normaalisti.

Jotta kaikki menisi mahdollisimman turvallisesti en kuvaa sairaana, tai edes jos epäilen olevani sairas. Samaa toivon asiakkailta, ettei sairaana tulla kuvattavaksi. Kuvauksen voi aina siirtää ja pyrin mahdollisuuksien mukaan varaamaan ajan pikaisesti. Toistaiseksi kaikki on mennyt hyvin ja kuvauksia on voitu tehdä yhteisymmärryksessä asiakkaan kanssa.

Mikäli haluat lisätietoja voit ottaa minuun yhteyttä puhelimitse tai sähköpostitse. Kerron mielelläni lisää.

Alla on yhteydenottolomake. Voit ottaa yhteyttä lomakkeen kautta. Mikäli et saa vastausta sähköpostiisi tarkista, että laittamasi sähköposti on oikein tai laita minulle suoraan sähköpostia osoitteeseen:

info(at)emmahuttu.fi

tel. 044 0511 061

Loisteputki 4, Helsinki

Muistathan tarkistaa kaikki tietosi ennen lähetystä. Tietyt sähköpostipalvelimet (mm. hotmail) saattavat suodattaa vastauspostin suoraan roskapostiin. Tarkistathan myös roskapostisi tai muokkaa asetuksiasi, odottaessasi vastausta sähköpostiisi. Mikäli sähköpostivastausta ei kuulu, laita minulle postia suoraan omasta sähköpostistasi osoitteeseen info(at)emmahuttu.fi.

Nimi (pakollinen)

Sähköposti (pakollinen)

Aihe

Viesti

Puhelinnumero

Puhelinnumeroa ei käytetä markkinointiin eikä lähetetä eteenpäin.

Lapsikuvaus 45 min

Muu muotokuvaus 30-60 min

Vauvakuvaus 1-2 h

Vastasyntyneen kuvaus 3 h