Kameran takana

Minulle on tärkeää, että asiakkaani ovat tyytyväisiä kuviinsa. Kuvaaminen ei ole minulle liukuhihnatyötä, sillä omistaudun kuvaamiseen ja koetan nähdä erilaisia tapoja, miten lähestyä kuvaustilannetta. Innovatiivisena ihmisenä havainnoin ympäristöäni jatkuvasti ja koetan löytää uusia tapoja ottaa persoonallisia
kuvia.

Innostukseni on alkanut jo 9-vuotiaana äidin filmipokkarilla, jonka jälkeen sain hyppysiini ihka aidon filmijärjestelmäkameran. Innostus on tuonut minulla ammatin valokuvauksen parissa, joka on näkynyt mm. lehtikuvissa, urheilukilpailuissa, ravintolaesittelykuvissa, bändikuvissa ja mallikuvissa.

Kuvaan yksityisiä ihmisiä ja heidän tapahtumiaan. Kuvatessani pyrin siihen, että kuvissani näkyy kauniilla tavalla kuvattavan oma tyyli ja persoonallisuus.

Oman lapsen myötä vauva- ja lapsikuvaus on noussut ehdottomasti yhdeksi suosituimmaksi kuvausmuodoksi. Lapsen kuvaaminen on oma taiteenlajinsa ja erittäin antoisaa. Lapsia kuvattaessa saa kuvata aitoa liikettä ja ilmettä!

Tavoitteenani on tarjota kuvauspalveluita nopeasti, myös päiväaikaan. Yksi tärkeimmistä on tarjota kuvauspalveluita kohtuulliseen hintaan, ja minulla on tyytyväisyystakuu.

Koulutukseeni kuuluu myös video-editointi ja jopa sosiaaliala, jossa olen käyttänyt kuvaa voimauttavana välineenä.

Kirjoitan blogia keikoistani, ja elämästäni kameran takana. Minut löytää myös Facebookista ja Instagramista. Blogiani voit käydä lukemassa TÄÄLTÄ

Yhteistyötä odotellen,

Emma