Kameran takana

Hei!

Kameran takana olen minä Emma, kahden lapsen ja parin bonuslapsen äiti. Olen toiminut päätoimisena valokuvaajana reippaasti yli 10. vuotta! Innostukseni on alkanut jo 9-vuotiaana äidin filmipokkarilla, jonka jälkeen sain hyppysiini ihka aidon filmijärjestelmäkameran. Innostus on tuonut minulla ammatin valokuvauksen parissa, joka on näkynyt mm. lehtikuvissa, urheilukilpailuissa, ravintolaesittelykuvissa, bändikuvissa ja mallikuvissa.

Oman lapsen myötä vauva- ja lapsikuvaus on noussut ehdottomasti yhdeksi suosituimmaksi kuvausmuodoksi. Lapsen kuvaaminen on oma taiteenlajinsa ja erittäin antoisaa. Lapsia kuvattaessa saa kuvata aitoa liikettä ja ilmettä! Voin sanoa, etten ole kertaakaan kuvannut yhdenkään 1-vuotiaan kohdalla tekohymyä.

Vauvakuvauksessa koen kuvauksen olevan joka kerta ihana ja samaan aikaan intensiivinen ja voinkin kutsua itseäni vauvahulluksi! Rakastan kaikkea mitä vauvassa on; pieniä sormia, ripsiä, hiuspyörteitä ja varpaita. Ei ehkä ole mitään suloisempaa, kuin kapaloon kääritty pieni tuhisija. Aikaisemman työni puitteissa olen saanut olla tekemisissä vauvojen ja lasten parissa ja se on opettanut minulle, miten vauvaa voi lukea parhaiten. Olenkin saanut tittelin ”vauvakuiskaaja” ja kannan tätä titteliä ylpeydellä.

Minulle on tärkeää, että asiakkaani ovat tyytyväisiä kuviinsa. Kuvaaminen ei ole minulle liukuhihnatyötä, sillä omistaudun kuvaamiseen ja koetan nähdä erilaisia tapoja, miten lähestyä kuvaustilannetta. Havainnoin ympäristöäni jatkuvasti ja koetan löytää uusia tapoja ottaa persoonallisia
kuvia, juuri sellaisia, jotka sopivat itse kuvaushetkeen.

Kuvaan yksityisiä ihmisiä ja heidän tapahtumiaan. Kuvatessani pyrin siihen, että kuvissani näkyy kauniilla tavalla kuvattavan oma tyyli ja persoonallisuus.

Tavoitteenani on tarjota kuvauspalveluita nopeasti, myös päiväaikaan. Yksi tärkeimmistä on tarjota kuvauspalveluita kohtuulliseen hintaan, ja minulla on tyytyväisyystakuu.

Koulutukseeni kuuluu myös video-editointi, graafinen suunnittelu  ja sosiaaliala, jossa olen käyttänyt kuvaa voimauttavana välineenä.

Minut löytää myös Facebookista ja Instagramista.

Yhteistyötä odotellen,

Emma

 

Scroll to Top