Palvelut

Studio Emma Huttu tarjoaa valokuvauspalveluja niin yrityksille kuin yksityisille henkilöille. Käytössäni on studio erilaisine taustoineen ja rekvisiittoineen. Studio sijaitsee Vantaalla Tikkurilassa osoitteessa Horsmakuja 10. Palveluihini kuuluu mm. henkilö-, promootio-, lapsi-, muoto-, tapahtuma-, tuote- ja yrityskuvaukset. Kuvan loppuun saattamiseen kuuluu tänä päivänä myös kuvien käsittely kuvankäsittelyohjelmalla ja tarvittaessa kuvan rakentaminen useammasta kuvasta.

Kauttani saat myös meikki- ja kampauspalveluita kuvauksia varten. Kysy lisää TÄÄLTÄ

Kuvillani on tyytyväisyystakuu. Jos et ole kuviini tyytyväinen, saat rahasi takaisin. Tämä edellyttää kirjallista ilmoitusta seitsemän (7) päivän kuluessa siitä, kun kuvat on luovutettu asiakkaalle.

Jos kauppasopimusta koskevaa erimielisyyttä ei saada ratkaistuksi osapuolten välisillä neuvotteluilla, kuluttaja voi saattaa asian kuluttajariitalautakunnan (www.kuluttajariita.fi) ratkaistavaksi.

Ennen asian viemistä kuluttajariitalautakunnan käsittelyyn kuluttajan tulee olla yhteydessä maistraattien kuluttajaneuvontaan (www.kuluttajaneuvonta.fi).