Palvelut

Studio Emma Huttu tarjoaa valokuvauspalveluja niin yrityksille kuin yksityisille henkilöille. Käytössäni on studio erilaisine taustoineen ja rekvisiittoineen. Studio sijaitsee Helsingissä vanhalla lampputehtaalla osoitteessa Loisteputki 4. Palveluihini kuuluu mm. henkilö-, promootio-, lapsi-, muoto-, tapahtuma-, tuote- ja yrityskuvaukset. Kuvan loppuun saattamiseen kuuluu tänä päivänä myös kuvien käsittely kuvankäsittelyohjelmalla ja tarvittaessa kuvan rakentaminen useammasta kuvasta.

Kuvillani on tyytyväisyystakuu. Jos et ole kuviini tyytyväinen, saat rahasi takaisin. Tämä edellyttää kirjallista ilmoitusta seitsemän (7) päivän kuluessa siitä, kun kuvat on luovutettu asiakkaalle.

Jos kauppasopimusta koskevaa erimielisyyttä ei saada ratkaistuksi osapuolten välisillä neuvotteluilla, kuluttaja voi saattaa asian kuluttajariitalautakunnan (www.kuluttajariita.fi) ratkaistavaksi.

Ennen asian viemistä kuluttajariitalautakunnan käsittelyyn kuluttajan tulee olla yhteydessä maistraattien kuluttajaneuvontaan (www.kuluttajaneuvonta.fi).

Scroll to Top