Yhteydenottolomake

Tammi- ja helmikuun kuvauskalenteri on nyt auki! Voit katsoa itsellesi sopivia aikoja kalenterista alhaalta.

Kuvauskalenteri on marraskuun osalta täynnä, eikä varauksia siihen voi tehdä. Joulukuulle voi saada vielä joitain aikoja. Tammikuun kalenteri aukeaa marraskuun puolessa välissä. Joulukuussa otetut kuvat tulevat asiakkaille vasta tammikuun puolella lomani jälkeen.

Sesongin vuoksi kuvien toimitusaika tällä hetkellä n. 3 viikkoa.

Olen joululomalla 20.12.2017-10.1.2018.

Studio Emma Huttu

info(at)emmahuttu.fi

tel. 044 0511 061

Sivun alhaalla on kuvausaikakalenteri, joka päivittyy jatkuvasti. Kalenterissa on aikoja aina n. 2 kk eteenpäin. Klikkaamalla ”VAPAA” -kohtaa näet kellonajat ja mitkä kuvaukset siihen aikaan mahtuvat. Voit aina kysellä ajoista.

Kuvauksen aikana en voi vastata puhelimeen. Voit jättää viestin vastaajaan, lähettää tekstiviestin tai lähettää sähköpostia tämän lomakkeen kautta. Sähköpostiisi pyrin vastaamaan mahdollisimman pian, viimeistään kahden päivän kuluessa.

Muistathan tarkistaa kaikki tietosi ennen lähetystä. Tietyt sähköpostipalvelimet (mm. hotmail) saattavat suodattaa vastauspostin suoraan roskapostiin. Tarkistathan myös roskapostisi tai muokkaa asetuksiasi, odottaessasi vastausta sähköpostiisi. Mikäli sähköpostivastausta ei kuulu, laita minulle postia suoraan omasta sähköpostistasi osoitteeseen info(at)emmahuttu.fi.

Nimi (pakollinen)

Sähköposti (pakollinen)

Aihe

Viesti

Puhelinnumero

Puhelinnumeroa ei käytetä markkinointiin eikä lähetetä eteenpäin.

Lapsikuvaus 45-60 min

Muu muotokuvaus 30-60 min

Vauvakuvaus 1-2 h

Vastasyntyneen kuvaus 3 h