Kameran takana

Minulle on tärkeää, että asiakkaani ovat tyytyväisiä kuviinsa. Kuvaaminen ei ole minulle Valokuvaaja Emma Huttuliukuhihnatyötä, sillä omistaudun siihen intohimoisesti ja koetan nähdä erilaisia tapoja, miten lähestyä kuvaustilannetta. Innovatiivisena ihmisenä havainnoin ympäristöäni jatkuvasti ja koetan löytää uusia tapoja ottaa persoonallisia kuvia.

Innostukseni on alkanut jo 9-vuotiaana äidin filmipokkarilla, jonka jälkeen sain hyppysiini ihka aidon filmijärjestelmäkameran. Innostus on tuonut minulla ammatin valokuvauksen parissa, joka on näkynyt mm. lehtikuvissa, urheilukilpailuissa, ravintolaesittelykuvissa, bändikuvissa ja mallikuvissa. Tarjoan kuvauspalveluitani niin yksityisille henkilöille, kuin yrittäjille.

Kuvaan yksityisiä ihmisiä ja heidän tapahtumiaan. Kuvatessani pyrin siihen, että kuvissanäkyy kauniilla tavalla kuvattavan oma tyyli ja persoonallisuus. Oman lapsen myötä vauva- ja lapsikuvaus on noussut ehdottomasti yhdeksi suosituimmaksi kuvausmuodoksi. Lapsen kuvaaminen on oma taiteenlajinsa ja erittäin antoisaa. Lapsia kuvattaessa saa kuvata aitoa liikettä ja ilmettä!

Yrityskuvaus on keskittynyt tuote- ja tilakuvaukseen sekä promooitokuvaukseen. Yritysten kanssa työskennellessäni koetan huomioida yrityksen teeman ja tyylin, ja kuvatessani ottaa huomioon heidän arvomaailmansa ja periaatteensa.

Tavoitteenani on tarjota kuvauspalveluita nopeasti, myös päiväaikaan. Yksi tärkeimmistä on tarjota kuvauspalveluita kohtuulliseen hintaan, ja minulla on tyytyväisyystakuu.

Koulutukseltani olen myös sosiaalialan ammattilainen ja olen käyttänyt kuvaa voimauttavana tekijänä.

Kirjoitan blogia keikoistani, ja elämästäni kameran takana. Minut löytää myös Facebookista ja Instagramista.