Syksyinen vastasyntyneen kuvaus

Tosin nyt on jo marraskuu. Ollaan taitteessa, kun syksy kauniine ruskan sävyineen kadonnut ja odotellaan sitä valkoista talvea. Tämä perhe kävikin ruskan ollessa kauneimmillaan.

Luonani kävi ihana pariskunta, ensin raskauskuvauksessa ja sen jälkeen pienenä perheenä tyttärensä kanssa. Vauvalla ikää oli hurjat 8 päivää ja väsymystä oli havaittavissa. Neiti oli oikein tyytyväisenä unessa lähes koko kuvauksen ajan.

Tämä kuvaus oli ehdottomasti postauksen arvoinen, sillä perheen isä osoittautui varsinaiseksi innovaattoriksi ja ehdottelinkin assistentin paikkaa vauvakuvauksiin. Kuvista saatiin ihania ja monipuolisia. Toki täytyy kiittää tätä pientä mallia, joka oli varsin yhteistyökykyinen pieni tuhisija.

Pääsimme siis kokeilemaan kuvata vauvaa isän käsillä, perinteisellä pedillä rekvisiittojen kanssa ja halusin kokeilla myös vauvaa ”hyllyllä” ja lopuksi otimme vielä kuvia vauvasta korissa.

Pyrin yleensä siihen, että kuvia tulisi mahdollisimman monipuolisesti. Vauvat asettavat siihen omat haasteensa, mutta kärsivällisyydellä pääsee yleensä pitkälle.

Ohessa pieni video kuvauksista.

Mukavaa viikkoa!

Scroll to Top