Muoto Media oy

Perustin viime syksynä osakeyhtiön Muoto Media Oy:n. Tarkoituksena sen perustamiselle oli laajentaa toimintaa graafiseen suunnitteluun. Valmistuin viime joulukuussa graafiseksi suunnittelijaksi ja nyt teen myös sitäkin. Tosin vielä aika pienimuotoisesti, koska koen olevani vielä hiukan untuvikko sillä puolella.

Mutta olen jo tehnyt joitain taittotöitä, julisteita, logoja, mainoksia, kutsukortteja ja joulukorttejakin! Tykkään ihan tosi paljon. Valokuvaus pysyy kyllä vahvasti tässä mukana ja mm. yrityksille olen suunnitellut nettisivuille esim. henkilöstökuvauksiin layoutit, ottanut kuvat ja sen jälkeen muotoillut layoutin sopivaksi yrityksen nettisivuille.

Aluksi mietin, että tekisin näitä juttuja pelkästään yrittäjille, mutta nyt on tullut kyselyjä myös yksityisiltä henkilöiltä mm. kutsukortteihin häitä varten.

Studio Emma Huttu pyörii Muoto Media Oy:n alla aputoiminimellä ja on vahvasti tässä mukana, melkeinpä pääsääntöisesti. Intohimo lapsikuvaukseen ja vauvakuvaukseen on vahvasti olemassa, joten se tulee olemaan tässä mukana.