Yritys- ja tuotekuvaus

Yrityskuvauksessa tavoitteena on luoda toimivat, monipuoliset ja yrityksen bisnestavoitteita palvelevat kuvat.

Käytössäni on ammattitason kuvausvälineistöä mm. Canon 5 D mark II -kamera ja Luxus-sarjan objektiiveja, sekä salamalaitteistoa pienempiä kuvauksia varten, kuin myös studio-olosuhteisiin sopivaa laitteistoa. Studioni sijaitsee Vantaalla Silkkitehtaan tiloissa. Pystyn luomaan studio-olosuhteet myös asiakkaan toivomiin tiloihin. Kuvausta, jota tehdään muualla kuin studiossa, kutsutaan miljöökuvaukseksi.

Hinnasto määräytyy kuvauspaikan ja kuvien käyttötarpeen mukaan. Miljöössä tehtävä kuvaus on kalliimpaa kuin studiollani tehtävä kuvaus. Internet -käyttöön tulevat kuvat ovat tiedostoltaan pienempiä kuvia ja siten edullisempia kuvia. Painoa varten toimitetut kuvat ovat kuvatiedostoltaan suurempia ja siten arvokkaampia.

Sopimusmallista riippuen kuvan ostajalla on käyttöoikeudet kuviin joko vapain käyttöoikeuksin tai sovituin oikeuksin. Valokuvan käyttöoikeus luovutetaan tilaajalle vain ennalta sovittuihin tarkoituksiin. Mikäli valokuvan käyttöoikeutta halutaan laajentaa, siitä sekä maksettavasta lisäkorvauksesta on sovittava valokuvaajan kanssa ennen tällaista lisäkäyttöä. Tilaaja ei voi myydä tai luovuttaa käyttöoikeutta kolmannelle osapuolelle.

Käyttöoikeuteen kuuluvaa tuotantoprosessia lukuun ottamatta valokuvaa ei saa tallentaa millään tavoin sähköisessä, digitaalisessa tms. muodossa ilman valokuvaajan lupaa. Valokuvan manipulointi tai vain sen yksittäisen osan käyttö on kielletty ilman valokuvaajan lupaa. Valokuvaajan nimi on mainittava tekijänoikeuslaissa mainitulla tavalla.

Kaiken kaikkiaan hinnoittelussa on huomioitu kuvien julkinen käyttöoikeus.

Hinnasto alkaen ilman arvolisäveroa 24 %:

Kuvaus studiolla Silkkitehtaalla

  • Kuvaus- ja kuvien käsittelypalkkio     290 €
  • Kuva internet-käyttöön     35 € / kpl
  • Painokelpoinen kuva     65 € / kpl

Kuvaus tilaajan toivomassa miljöössä

  • Kuvaus- ja kuvien käsittelypalkkio     390 €
  • Kuva internet-käyttöön     35 € / kpl
  • Painokelpoinen kuva     65 € / kpl

Mikäli oikeuksia halutaan laajentaa, sovitaan siitä sekä maksettavasta korvauksesta erikseen valokuvaajan kanssa.

Hintoihin lisätään arvolisäveroa 24 %

YRITYSKUVAUS